Γλυκά, Συνταγές

Πονηρά…Σοκολατένια COOKIES Χωρίς Γλουτένη & Χωρίς Γαλακτοκομικά

Υλικά

 

 

 

 

Εκτέλεση

  1. Ανακάτεψε όλα τα ξηρά υλικά, εκτός από τη σοκολάτα, σε ένα μεγάλο μπολ.
  2. Ανακάτεψε όλα τα υγρά συστατικά, σε ένα μικρότερο μπολ.
  3. Ένωσε το περιεχόμενο των δύο μπολ, καθώς και την ψιλοκομμένη σοκολάτα και ανακάτεψε απαλά μέχρι να ενωθούν καλά όλα τα υλικά. Σε αυτό το στάδιο, καλό είναι αν έχεις χρόνο,  να αφήσεις το μείγμα για 30΄στο ψυγείο, προκειμένου να σφίξει λίγο.
  4. Στρώσε ένα ταψί με λαδόκολλα και τοποθέτησε αραιά τα cookies σε μέγεθος καρυδιού.
  5. Ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C, για 7-10 λεπτά.
  6. Περίμενε να κρυώσουν καλά και απόλαυσέ τα!

 

Τα πονηρά αυτά COOKIES … ενώ  μοιάζουν σαν μπισκότα διπλής σοκολάτας, στην πραγματικότητα δεν είναι!  

Το αλεύρι από σπόρο σταφυλιού, με μεγάλη αντιοξειδωτική δράση και  υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, είναι που δίνει στα υπέροχα αυτά cookies,  το ωραίο σοκολατί χρώμα που μας ξεγελά!