Γλυκά, Συνταγές

Σταφιδόψωμο με Αμύγδαλα Χωρίς Γλουτένη

Υλικά

  • 600 gr Aλεύρι για ψωμί Schär – MIX B
  • 50 gr Μαργαρίνη
  • 400 ml Χλιαρό νερό
  • 10 gr Ξηρή μαγιά
  • 30 gr Ψιλοκομμένα αμύγδαλα
  • 30 gr Σταφίδες
  • 0.5 κουταλάκι του γλυκού Αλάτι

Εκτέλεση

  1. Λιώστε τη μαργαρίνη και αραιώστε την με το νερό.
  2. Προσθέστε τη μαγιά και ανακατέψτε καλά.
  3. Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα συστατικά και ανακατέψτε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.
  4. Δημιουργείστε τα καρβελάκια και τοποθετείστε τα σε ταψί ψησίματος στο οποίο έχετε βάλει κόλλα ψησίματος.
  5. Σκεπάστε τα με νωπό πανί και αφήστε τα να φουσκώσουν για 30 λεπτά. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250̊ C για 8-10 λεπτά.

* Πηγή :  ιστοσελίδα http://www.glutenet.gr/