Αλμυρά, Συνταγές

Η ΤΕΛΕΙΑ ΠΙΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Προσθέστε 120γρ  χλιαρό γάλα, 25γρ ελαιόλαδο και 15γρ φρέσκια μαγιά ή 7 γρ μαγιά σε σκόνη στο 200γρ Peak’s Universel μείγμα.
  2. Ανακατέψτε τα υλικά σε μίξερ.
  3. Μοιράστε την ζύμη στα δύο και σκεπάστε με πλαστική μεμβράνη. Αφήστε την ζύμη να φουσκώσει για 20 λεπτά.
  4. Έπειτα ανοίξτε την ζύμη με ένα πλαστή.
  5. Στρώστε την βάση με υλικά της αρέσκειας σας.
  6. Προθερμαίνετε τον φούρνο σε 240°C  και ψήστε την πίτσα για 15 λεπτά.