Υλικά
- 250 γρ μείγμα White Mix SEMPER
- 225 ml χλιαρό νερό
- 25 γρ φρέσκια μαγιά
- 1 κ.γ. κοφτό αλάτι
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- 1 κ.γ. μέλι
- 1,5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2-3 κ.σ. σουσάμι
Εκτέλεση
- Σ΄ένα μπολ βάζουμε τα 40 γρ. νερό, τη μαγιά, τη ζάχαρη και 1 κ.σ. μείγμα WHITE MIX SEMPER και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ένας χυλός.
- Αφήνουμε το χυλό σε ζεστό μέρος για 20′ μέχρι να φουσκώσει.
- Σε ένα άλλο μπολ τοποθετούμε το υπόλοιπο χλιαρό νερό μέσα στο οποίο θα διαλύσουμε το μέλι, το αλάτι και το ελαιόλαδο και το προσθέτουμε στο χυλό.
- Προσθέτουμε και το υπόλοιπο μείγμα WHITE MIX SEMPER.
- Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι και τοποθετούμε εκ νέου σε ζεστό μέρος, σκεπασμένο μεμβράνη, να φουσκώσει για 30′ περίπου.
- Πατάμε τη ζύμη με λαδωμένα χέρια, τη βάζουμε σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος και δίνουμε το σχήμα της λαγάνας.
- Ραντίζουμε με νερό και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνουμε 40′ .
Μικρά μυστικά :
Όταν απλώνουμε τη λαγάνα πάνω στο ταψί φροντίζουμε να λαδώνουμε τα χέρια μας και να κάνουμε δαχτυλιές στη ζύμη.
Καλή επιτυχιά!