Καλώς ήρθατε στο πρόγραμμα επιβράβευσης των πελατών του Gluten Free Yourself!

Με τις αγορές σας συμμετέχετε αυτομάτως στο Free Club,  οπότε από την πρώτη κιόλας αγορά σας ξεκινάει η συλλογή των πόντων!

Οι πόντοι επιβράβευσης είναι ο τρόπος με τον οποίο σας δείχνουμε την εκτίμησή μας,  για τη προτίμησή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Οι Πόντοι Επιβράβευσης συλλέγονται στο λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να δείτε ακριβώς πότε και πόσους πόντους έχετε συλλέξει.

Κατά τη δημιουργία του λογαριασμού πελάτη, συμμετέχετε αυτομάτως στο Free Club, καθώς το σύστημά μας “αποθηκεύει” τους πόντους σας ώστε να μπορέσετε να τους χρησιμοποιήσετε σε μελλοντική σας παραγγελία.

Αφού συγκεντρώσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στο καλάθι σας, στο πάνω μέρος της οθόνης στην σελίδα του καλαθιού, μπορείτε να δείτε τους πόντους επιβράβευσης που θα συλλέξετε αν προχωρήσετε στη παραγγελία.

Οι πόντοι που συλλέγετε αποθηκεύονται στο λογαριασμό σας. Κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης μια παραγγελίας σας, στο βήμα της πληρωμής, αν έχετε υπόλοιπο πόντων, θα εμφανιστεί επιλογή ανάλωσης πόντων. Από εκεί επιλέγετε πόσους πόντους θέλετε να εξαργυρώσετε και έτσι πληρώνετε μόνο τη διαφορά για την παραγγελία σας.