Υλικά
- 280γρ. Μείγμα WHITE MIX SEMPER
- 15γρ. μπέικιν πάουντερ χ.γλ.
- 3 αυγά
- 150γρ. κασέρι τριμμένο
- 250γρ. ρεγκάτο τριμμένο
- 160γρ. σπορέλαιο
- 250γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2%
- 4 φέτες καπνιστή γαλοπούλα κομμένη κομματάκια
- 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- λίγο βούτυρο για τη φόρμα
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε ένα μπολ τα αυγά, το γιαούρτι και το σπορέλαιο και τα ανακατεύουμε με ένα πιρούνι.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά στο μείγμα, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
- Όταν ομογενοποιηθεί το μείγμα, βάζουμε τα τριμμένα τυριά, τις πιπεριές και τη γαλοπούλα και ανακατεύουμε καλά.
- Βουτυρώνουμε μια μακρόστενη φόρμα 30 εκ. και ρίχνουμε το μείγμα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 50′ – 60′ στους 180 οC, μέχρι να ροδίσει καλά.