Υλικά
(για 2 μερίδες)
- 200 γρ Mακαρόνια Tρικολόρε grecian living
- 2 κ.σ γιαούρτι
- 1 αβγό βραστό
- Λάδι
- Αλάτι, πιπέρι
- 2 κ.γ μουστάρδα
- 4 ντοματίνια
- 1 αγγούρι
- Μισό αβοκάντο
- 7 γρ μαϊντανός
- 1 φρέσκο κρεμμύδι
- Χυμό από μισό λεμόνι
Εκτέλεση
- Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, βάζουμε τις πέννες για 13 λεπτά να βράσουν και ανακατεύουμε συχνά.
- Έπειτα αποσύρουμε τη κατσαρόλα από τη φωτιά, σουρώνουμε τα μακαρόνια, τα ξεβγάζουμε με νερό και προσθέτουμε λίγο λάδι ενώ παράλληλα τα ανακατεύουμε.
- Κόβουμε το μαϊντανό και το φρέσκο κρεμμύδι σιφονάντ, τα ντοματίνια στη μέση, το αβγό σε τέσσερα κομμάτια, το αγγούρι σε φέτες και το αβοκάντο σε μικρούς κύβους.
- Σε ένα μπολ τοποθετούμε το γιαούρτι, το χυμό, τη μουστάρδα, το λάδι, το φρέσκο κρεμμύδι, το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Σε ένα μπολ βάζουμε τα μακαρόνια, τα ντοματίνια το αγγούρι, το αβγό, το αβοκάντο, το μείγμα με το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε με ελιές και κομματάκια μοτσαρέλα.
* Πηγή : ιστοσελίδα https://www.grecianliving.com/