Αλμυρά, Συνταγές

Σαλάτα με Μακαρόνια Τρικολόρε Χωρίς Γλουτένη

Υλικά

(για 2 μερίδες)

  • 200 γρ Mακαρόνια Tρικολόρε grecian living
  • 2 κ.σ γιαούρτι
  • 1 αβγό βραστό
  • Λάδι
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 2 κ.γ μουστάρδα
  • 4 ντοματίνια
  • 1 αγγούρι
  • Μισό αβοκάντο
  • 7 γρ μαϊντανός
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι
  • Χυμό από μισό λεμόνι

Εκτέλεση

  1. Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, βάζουμε τις πέννες για 13 λεπτά να βράσουν και ανακατεύουμε συχνά.
  2. Έπειτα αποσύρουμε τη κατσαρόλα από τη φωτιά, σουρώνουμε τα μακαρόνια, τα ξεβγάζουμε με νερό και προσθέτουμε λίγο λάδι ενώ παράλληλα τα ανακατεύουμε.
  3. Κόβουμε το μαϊντανό και το φρέσκο κρεμμύδι σιφονάντ, τα ντοματίνια στη μέση, το αβγό σε τέσσερα κομμάτια, το αγγούρι σε φέτες και το αβοκάντο σε μικρούς κύβους.
  4. Σε ένα μπολ τοποθετούμε το γιαούρτι, το χυμό, τη μουστάρδα, το λάδι, το φρέσκο κρεμμύδι, το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
  5. Σε ένα μπολ βάζουμε τα μακαρόνια, τα ντοματίνια το αγγούρι, το αβγό, το αβοκάντο, το μείγμα με το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
  6. Σερβίρουμε με ελιές και κομματάκια μοτσαρέλα.

* Πηγή :  ιστοσελίδα https://www.grecianliving.com/