Υλικά
- 1 Τσουρέκι Colomba με σταγόνες σοκολάτας Nutrifree
- 250γρ τυρί μασκαρπόνε ή cream cheese
- 250γρ γιαούρτι
- 40γρ ζάχαρη άχνη
- 50γρ μαύρη σοκολάτα
- 1 μπολ φράουλες
Εκτέλεση
- Ξεκινάμε προετοιμάζοντας την κρέμα: ρίχνουμε το μασκαρπόνε, τη ζάχαρη άχνη και το γιαούρτι σε ένα μπολ και χτυπάμε καλά μέχρι να πάρουμε ένα μείγμα καλά αναμεμειγμένο και χωρίς σβώλους. Βάζουμε την κρέμα στο ψυγείο.
- Κόβουμε το τσουρέκι Colomba οριζόντια σε δύο στρώσεις για να γεμίσουμε.
- Πλένουμε τις φράουλες και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
- Απλώνουμε τη μισή δόση κρέμας – τυριού στην πρώτη φέτα Colomba, βάζουμε εδώ κι εκεί μερικά κομμάτια φράουλας και κλείνετε με τη δεύτερη φέτα Colomba.
- Επαναλαμβάνουμε με τη δεύτερη στρώση και κλείνουμε με την τελευταία φέτα Colomba.
- Συμπληρώνουμε τα κενά ανάμεσα στις φέτες πλευρικά με κομμάτια φράουλας.
- Λιώνουμε τη σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων και τη ρίχνουμε στην επιφάνεια με αφηρημένο τρόπο.