Αλμυρά, Συνταγές

Ζυμαρικά Conchiglioni Χωρίς Γλουτένη Farabella στο Φούρνο

Υλικά

  • 320 γρ κοχύλια
  • σάλτσα ντομάτας (ξεφλουδισμένη)
  • 1 κρεμμύδι
  • ελαιόλαδο
  • 1 καρότο
  • 1 κοτσάνι σέλινο
  • μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 500 γρ κιμά
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 τσίλι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • Παρμεζάνα

Εκτέλεση

Ένα πρώτο πιάτο με μοναδική και αλάνθαστη γεύση, εξαιρετικό για να 
εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. 
Μάθετε πώς να ετοιμάζετε Conchiglioni χωρίς γλουτένη στο φούρνο!
 1. Σε τηγάνι με λίγο λάδι τσιγαρίζουμε το καρότο, το κρεμμύδι και το σέλινο που
 έχουμε ψιλοκόψει προηγουμένως. Προσθέστε τον κιμά και μαγειρεύουμε 
για περίπου 10 λεπτά, περιχύνοντας με ½ ποτήρι λευκό κρασί και τον 
ψιλοκομμένο μαϊντανό.
2. Βράζουμε τη σάλτσα ντομάτας σε άλλο τηγάνι με λίγο λάδι και σκόρδο. 
Μαγειρεύουμε  τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε 
όταν είναι al dente. 
3. Γεμίζουμε τα ζυμαρικά με τον κιμά και τα απλώνουμε σε ταψί, απλώνοντας 
από πάνω μια πρώτη στρώση σάλτσας ντομάτας.
4. Προσθέτουμε την παρμεζάνα και το πιπέρι και σχηματίζουμε μια δεύτερη 
στρώση ζυμαρικών.
5. Αλατοπιπερώνουμε και ούτω καθεξής, τελειώνοντας με μια στρώση σάλτσας.
6. Το βάζουμε στο φούρνο στους 180° για 10 λεπτά. 

Καλή όρεξη!