Αλμυρά, Συνταγές

Ζυμαρικά Πέρλες Καλαμποκιού με Κολοκυθάκια και Γαρίδες Χωρίς Γλουτένη Farabella

Υλικά

500gr Πέρλες Καλαμποκιού Farabella 
2 κολοκυθάκια
200 γρ γαρίδες
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
μαϊντανός ψιλοκομμένος
λευκό κρασί
Αλάτι 

Εκτέλεση

1. Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε κύβους και τα σοτάρουμε για λίγα λεπτά σε τηγάνι 
με λίγο λάδι και μια σκελίδα σκόρδο. 
2. Καθαρίζουμε τις γαρίδες, τις ξεπλένουμε με κρύο νερό και τις σοτάρουμε σε 
δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά σε άλλο τηγάνι με λίγο λάδι, μια σκελίδα σκόρδο και 
μισό ποτήρι λευκό κρασί. Προσθέτουμε τις γαρίδες στα κολοκυθάκια.
3. Βράζουμε μπόλικο αλατισμένο νερό και ρίχνουμε μέσα τις πέρλες. Μαζεύουμε 
με μια τρυπητή κουτάλα καθώς ανεβαίνουν στην επιφάνεια (μετά από περίπου 
δύο λεπτά) και τις προσθέτετε στο τηγάνι με τα κολοκυθάκια και τις γαρίδες. 
4. Αφήνουμε να αρωματιστεί για 1 λεπτό σε δυνατή φωτιά και σερβίρουμε 
πασπαλίζοντας μαϊντανό.
Καλή όρεξη!