Υλικά
- 250 γρ. του Farabella Cake Mix
- 120 γρ. κομματάκια μαύρης σοκολάτας ή 70 γρ. σταγόνες + 70 γρ. από χοντροκομμένα καρύδια
- 60 γρ. βουτύρου
- 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ χωρίς γλουτένη
Εκτέλεση
- Λιώνουμε το βούτυρο.
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι και ένα φακελάκι μαγιά σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη ζάχαρη
- Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε το αυγό, το γάλα και το λιωμένο βούτυρο.
- Ρίχνουμε το περιεχόμενο του πρώτου μπολ στο μπολ με τα υγρά υλικά και ανακατεύουμε απαλά με μια ξύλινη κουτάλα χωρίς να χτυπήσουμε.
- Προσθέτουμε τα κομματάκια σοκολάτας και τους ξηρούς καρπούς στο μείγμα.
- Βουτυρώνουμε 12 φορμάκια και τα γεμίζουμε κατά τα 2/3.
- Τοποθετούμε στο φούρνο και αφήνουμε να ψηθούν για περίπου 20 λεπτά, ελέγχοντας το με μια οδοντογλυφίδα.
- Αφήνουμε τα muffins να ξεκουραστούν για λίγα λεπτά και μετά τα αφαιρούμε από τις φόρμες. Τα muffins σοκολάτας χωρίς γλουτένη είναι έτοιμα!