Υλικά
- 2 μεγάλα καρότα τριμμένα
- 1 κούπα ζάχαρη καστανή
- 3/4 κούπας μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
- 2 αυγά
- 1 κούπα Αλεύρι Καρύδας
- 1/2 κούπα Μείγμα Λευκών Αλεύρων Γενικής Χρήσης χωρίς γλουτένη
- 1/2 κουταλάκι κανέλα
- 1/2 κουταλάκι αλάτι
- 1 κουταλάκι Ζάχαρη Βανίλιας Bio
- 1 κούπα Βιο Σοκολατένιες Σταγόνες Ψησίματος Χωρίς Γλουτένη & Γαλακτοκομικά
Εκτέλεση
Φτιάξε γρήγορα, εύκολα και ζουμερά carrot cookies, για ένα υγιεινό σνακ, για όλες τις ώρες!
Μικροί, μεγάλοι … θα τα λατρέψετε!
- Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακάτεψε καλά, την καστανή ζάχαρη και τη ζάχαρη βανίλιας, με τα αυγά.
- Μετά πρόσθεσε το αλεύρι καρύδας, το αλεύρι, το αλάτι, την κανέλα και ανακάτεψε απαλά.
- Τέλος πρόσθεσε το τριμμένο καρότο και τις σταγόνες σοκολάτας.
- Άφησε το μείγμα για 30 λεπτά στο ψυγείο.
- Με ένα κουτάλι σούπας, τοποθέτησε κουταλιές από το μείγμα, σε ταψί που έχεις στρώσει λαδόκολλα.
- Ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 C, για περίπου 30-35 λεπτά.
- Άφησέ τα να κρυώσουν καλά και απόλαυσε τα …!