Γλυκά, Συνταγές

ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ Χωρίς Γλουτένη

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Λιώνεις την κουβερτούρα με το σπορέλαιο σε μπεν-μαρί.
  2. Προσθέτεις τα δημητριακά και τα κομματάκια περγαμόντο και ανακατεύεις καλά.
  3. Στρώνεις χαρτί ψησίματος στο ταψί και τοποθετείς με το κουτάλι ‘μπουκιές’ από το μείγμα.
  4. Τα αφήνεις στο ψυγείο να παγώσουν.

Μικρά μυστικά:

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις  ό,τι γλυκό του κουταλιού σου αρέσει ή ακόμη και τριμμένα καραμελωμένα αμύγδαλα.

Καλή επιτυχία!