Υλικά
- 150 γρ. Δημητριακά Zaps της Semper χοντροκομμένα
- 500 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 140 γρ. γλυκό περγαμόντο κομματάκια
- 2 κ.σ. σπορέλαιο
Εκτέλεση
- Λιώνεις την κουβερτούρα με το σπορέλαιο σε μπεν-μαρί.
- Προσθέτεις τα δημητριακά και τα κομματάκια περγαμόντο και ανακατεύεις καλά.
- Στρώνεις χαρτί ψησίματος στο ταψί και τοποθετείς με το κουτάλι ‘μπουκιές’ από το μείγμα.
- Τα αφήνεις στο ψυγείο να παγώσουν.
Μικρά μυστικά:
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι γλυκό του κουταλιού σου αρέσει ή ακόμη και τριμμένα καραμελωμένα αμύγδαλα.
Καλή επιτυχία!