Γλυκά, Συνταγές

Τα καλύτερα Πασχαλινά κουλούρια χωρίς γλουτένη με Cibotec Pastry #2

Υλικά

  • 500g Tutto Farina Pastry #2
  • 150g άχνη ζάχαρη
  • 100g φρέσκο βούτυρο (σε θ. δωματίου)
  • 95g φρέσκο γάλα (πλήρες)
  • 3g baking powder
  • 2 αυγά
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 0.6g βανίλια

Εκτέλεση

Η πιο ωραία και εύκολη συνταγή για Πασχαλινά παραδοσιακά κουλουράκια! Αφράτα, τραγανά, θεϊκά! Μικροί, μεγάλοι θα τα λατρέψετε!

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και με τον γάντζο ζυμώνουμε καλά έως ότου έχουμε μια ομοιογενή ζύμη.
  2. Καλύπτουμε τη ζύμη μας και τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
  3. Δημιουργούμε πλεξούδες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 ºC για 15-20 λεπτά έως ότου ροδίσουν.