Υλικά
- 200γρ Αλεύρι Μείγμα BAKING MIX UNIVERSEL PEAK’S Με Αλεύρι Σίτου Χωρίς Γλουτένη
- 120γρ γάλα
- 25γρ ελαιόλαδο
- 15γρ μαγιά (ή 7γρ μαγιά σε σκόνη)
Εκτέλεση
- Προσθέστε 120γρ χλιαρό γάλα, 25γρ ελαιόλαδο και 15γρ φρέσκια μαγιά ή 7 γρ μαγιά σε σκόνη στο 200γρ Peak’s Universel μείγμα.
- Ανακατέψτε τα υλικά σε μίξερ.
- Μοιράστε την ζύμη στα δύο και σκεπάστε με πλαστική μεμβράνη. Αφήστε την ζύμη να φουσκώσει για 20 λεπτά.
- Έπειτα ανοίξτε την ζύμη με ένα πλαστή.
- Στρώστε την βάση με υλικά της αρέσκειας σας.
- Προθερμαίνετε τον φούρνο σε 240°C και ψήστε την πίτσα για 15 λεπτά.