Γλυκά, Συνταγές

Τηγανίτες Μήλου Χωρίς Γλουτένη

Υλικά

Εκτέλεση

Μια γρήγορη και εύκολη συνταγή, ιδανική για τις ξαφνικές επιθυμίες για  γλυκό. 

  1. Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά τα αυγά με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το γάλα.
  2. Ανακατεύουμε το Αλεύρι Μείγμα για Γλυκά της Nutrifree,  με το μπέικιν πάουντερ και το προσθέτουμε στο μείγμα με τα αυγά.
  3. Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  4. Ξεφλουδίζουμε τα μήλα και αφαιρούμε τον πυρήνα τους.
  5. Στη συνέχει κόβουμε σε φέτες περίπου 1 cm και πασπαλίζουμε με χυμό λεμονιού.
  6. Βυθίζουμε τις φέτες μήλου στο χυλό και τηγανίζουμε σε ζεστό προς καυτό λάδι και από τις δύο πλευρές.
  7. Όταν πάρουν ένα χρυσό χρώμα και από τις δύο πλευρές, στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
  8.  Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.