Υλικά
- 120 g Nutrifree Αλεύρι Μείγμα για Γλυκά
- 2 μήλα
- 2 ποτήρια γάλα
- 2 μικρά αυγά
- 40 g ζάχαρης
- 8 g μπέικιν πάουντερ
- 1 λεμόνι
- λάδι για τηγάνισμα
- Ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Μια γρήγορη και εύκολη συνταγή, ιδανική για τις ξαφνικές επιθυμίες για γλυκό.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά τα αυγά με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το γάλα.
- Ανακατεύουμε το Αλεύρι Μείγμα για Γλυκά της Nutrifree, με το μπέικιν πάουντερ και το προσθέτουμε στο μείγμα με τα αυγά.
- Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Ξεφλουδίζουμε τα μήλα και αφαιρούμε τον πυρήνα τους.
- Στη συνέχει κόβουμε σε φέτες περίπου 1 cm και πασπαλίζουμε με χυμό λεμονιού.
- Βυθίζουμε τις φέτες μήλου στο χυλό και τηγανίζουμε σε ζεστό προς καυτό λάδι και από τις δύο πλευρές.
- Όταν πάρουν ένα χρυσό χρώμα και από τις δύο πλευρές, στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
- Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.