Συνταγές

Κινόα αλ πέστο χωρίς γλουτένη

Υλικά

  • 300 γρ. ΚΙΝΟΑ μαγειρεμένη
  • 45 γρ. φρέσκος βασιλικός
  • 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο
  • 2 κ.σ. κουκουνάρι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδo
  • αλάτι κ πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Στο μπλέντερ βάζω όλα τα υλικά εκτός από την κινόα.
  2. Χτυπώ ώσπου να δημιουργήσουν μια σάλτσα.
  3. Σε ένα μπολ βάζω την κινόα και ρίχνω το πέστο.
  4. Ανακατεύω καλά ώστε να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  5. Σερβίρω σε πιάτο ως σαλάτα ή σε σε ποτηράκια ως ορεκτικό.                                                                                                                                           Καλή σας απόλαυση!

* Πηγή  :   blog     http://theveggiesisters.gr/