Υλικά
- 600 gr Aλεύρι για ψωμί Schär – MIX B
- 50 gr Μαργαρίνη
- 400 ml Χλιαρό νερό
- 10 gr Ξηρή μαγιά
- 30 gr Ψιλοκομμένα αμύγδαλα
- 30 gr Σταφίδες
- 0.5 κουταλάκι του γλυκού Αλάτι
Εκτέλεση
- Λιώστε τη μαργαρίνη και αραιώστε την με το νερό.
- Προσθέστε τη μαγιά και ανακατέψτε καλά.
- Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα συστατικά και ανακατέψτε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.
- Δημιουργείστε τα καρβελάκια και τοποθετείστε τα σε ταψί ψησίματος στο οποίο έχετε βάλει κόλλα ψησίματος.
- Σκεπάστε τα με νωπό πανί και αφήστε τα να φουσκώσουν για 30 λεπτά. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250̊ C για 8-10 λεπτά.
* Πηγή : ιστοσελίδα http://www.glutenet.gr/