Υλικά
- 500g Tutto Farina Pastry #2
- 150g άχνη ζάχαρη
- 100g φρέσκο βούτυρο (σε θ. δωματίου)
- 95g φρέσκο γάλα (πλήρες)
- 3g baking powder
- 2 αυγά
- 1 πρέζα αλάτι
- 0.6g βανίλια
Εκτέλεση
Η πιο ωραία και εύκολη συνταγή για Πασχαλινά παραδοσιακά κουλουράκια! Αφράτα, τραγανά, θεϊκά! Μικροί, μεγάλοι θα τα λατρέψετε!
- Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και με τον γάντζο ζυμώνουμε καλά έως ότου έχουμε μια ομοιογενή ζύμη.
- Καλύπτουμε τη ζύμη μας και τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
- Δημιουργούμε πλεξούδες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 ºC για 15-20 λεπτά έως ότου ροδίσουν.